Sumopukujen ja pomppulinnan vuokraus

Sumopukujen vuokraus

Aikuisten sumopuvut polttareihin synttäreille, tyky-päiville tai tapahtumiin maksullliseksi ohjelmaksi. Sumopaini on erittäin hauska ja helppo sekä turvallinen ohjelmanumero.

Säännöt: Häviäjä on se joka ensin kaatuu tai koskettaa tatamia muulla kuin jalkapohjalla tai astuu ulos tatamilta.

Järjestämme myös ohjatut painit asiakkaan luona tai piha-alueillamme Porissa tai Siikaisissa.

Kuljetus: Sumopainisetin kuljetus vaatii vähintään ison farmarinauton takapenkkeineen. (meiltä tarvittaessa edullinen kuljetus)

Sumopainisetti, vuokraushinta

(2 x puku, 2 x kypärä ja kaulasuoja, tatami 4 x 4 m)

  • 150 € /vrk tai 2 tuntia sopimuksen mukaan

Pomppulinnan vuokraus

 

Lasten pomppulinna 2-10 vuotiaille synttäreille, häihin, asiakastilaisuuksiin, kesätapahtumiin jne. Pomppulinna on kooltaan 4 x 4 m (16 m2). Katollinen malli eli pienet sateet ei haittaa, kattokorkeus lähes 3 metriä.

Pomppulinna on helppo ottaa käyttöön ja sopii ulko- ja sisäkäyttöön. Jatkuva virran tarve. (valovirta eli normaali pistoke). Pomppulinna on vuokrakäyttöön tarkoitettua ammattilaatua.

Kuljetus: Pomppulinnan kuljetus vaatii vähintään farmarinauton. (meiltä tarvittaessa edullinen kuljetus) Järjestämme myös ohjatut painit asiakkaan luona tai piha-alueillamme Porissa tai Siikaisissa.

Pomppulinna, vuokraushinta

(4 x 4 metriä katoksella, ammattilaatua)

  • 150 € / vrk 

Vuokrattavat välineet voi noutaa Porin sisäpeliradalta tai Siikaisten toimipisteestä, tarvittaessa myös edullinen kuljetus tapahtumapaikalle.